Skip to Navigation

Letnji kampovi

„New English School“ ima 18 godina iskustva u organizovanju letnjih kampova za decu. U kampovima je učestvovalo preko 4000 dece iz Srbije, regiona i dijaspore.

Kamp je pravo mesto da se kombinujući korisno i lepo provede letnji raspust. Namenjen svima koji vole engleski i kada je školska godina završena, za one koji vole takmičenja a pre svega druženje i sklapanje novih prijateljstava sa vršnjacima iz Regiona. Mnoga divna prijateljstva su počela na kampu i još uvek traju. Tradiciju divnog druženja ne prekidamo. Ove godine idemo korak dalje, pored kampa na Zlatiboru, organizujemo i dva tipa kampa u Grčkoj, englesko-sportski i sportsko-rekreativni kamp.

Letnji kamp engleskog jezika i sporta Zlatibor 2017. organizujemo u objektu Domaći kutak. Termin održavanja kampa je 1.7.-9.7. 2017. Kapacitet kampa je 100 kampera, za uzrast dece od 7 do 14 godina. Pored engleskog jezika koji se organizuje kroz nastavu i klubove, deca su uključena u mnoga sportska takmičenja. Svake večeri se održavaju dešavanja kao što su pokaži šta znaš, izbor za miss i mistera, maskembal, karaoke i finalni kviz znanja...  Za sve aktivnosti i takmičenja kamperi dobijaju vredne nagrade. Više informacija o Letnjem kampu engleskog jezika i sporta Zlatibor 2017. možete pogledati ovde.

 

Letnji kamp u Grčkoj je idealna prilika za nezaboravno leto. Kamp organizujemo u kampu "Alexandra", u oblasti Kavala na severu Grčke. Kamp se nalazi u blizini grada Asprovalta (20km), na 110 km od Soluna. Ukupan kapacitet kampa je 450 kampera, koji se nalazi na 40 hektara površine. Zatvorenog je tipa isključivo za decu od 5 do 17 godina. Kamp posećuju deca iz Makedonije, Rumunije, Bugarske, Rusije, Belorusije, Grčke, Srbije, Ukrajine...

 

Letnji kamp engleskog jezika  Grčka 2017. se održava u terminimu 06-15 avgust 2017.na bazi 9 noćenja. Kapacitet smene je 100 kampera. Pored mnogobrojnih sportskih dešavanja, kaperi imaju svakodnevno časove engleskog jezika. Pored časova engleski jezik koristi se i u međusobnoj komunikaciji sa kamperima iz drugih zemalja. Kamperi iz naše grupe dobijaju skriptu za nastavu, majicu i ranac. Više informacija o Letnjem kampu engleskog jezika i sporta Grčka 2017. možete pogledati ovde.