Skip to Navigation

Letnji kampovi

„New English School“ ima 18 godina iskustva u organizovanju letnjih kampova za decu. U kampovima je učestvovalo preko 4000 dece iz Srbije, regiona i dijaspore.

Kamp je pravo mesto da se kombinujući korisno i lepo provede letnji raspust. Namenjen svima koji vole engleski i kada je školska godina završena, za one koji vole takmičenja a pre svega druženje i sklapanje novih prijateljstava sa vršnjacima iz Regiona. Mnoga divna prijateljstva su počela na kampu i još uvek traju. Tradiciju divnog druženja ne prekidamo. Ove godine idemo korak dalje, pored kampa na Zlatiboru, organizujemo i dva tipa kampa u Grčkoj, englesko-sportski i sportsko-rekreativni kamp.

Letnji kamp engleskog jezika i sporta Zlatibor 2016. organizujemo u objektu Domaći kutak. Termin održavanja kampa je 1.7.-9.7. i 9.7.-17.7.2016. Kapacitet kampa je 100 kampera, za uzrast dece od 7 do 14 godina. Pored engleskog jezika koji se organizuje kroz nastavu i klubove, deca su uključena u mnoga sportska takmičenja. Svake večeri se održavaju dešavanja kao što su pokaži šta znaš, izbor za miss i mistera, maskembal, karaoke i finalni kviz znanja...  Za sve aktivnosti i takmičenja kamperi dobijaju vredne nagrade. Više informacija o Letnjem kampu engleskog jezika i sporta Zlatibor 2016. možete pogledati ovde.

 

Letnji kamp u Grčkoj je idealna prilika za nezaboravno leto. Kamp organizujemo u kampu "Alexandra", u oblasti Kavala na severu Grčke. Kamp se nalazi u blizini grada Asprovalta (20km), na 110 km od Soluna. Ukupan kapacitet kampa je 450 kampera, koji se nalazi na 40 hektara površine. Zatvorenog je tipa isključivo za decu od 5 do 17 godina. Kamp posećuju deca iz Makedonije, Rumunije, Bugarske, Rusije, Belorusije, Grčke, Srbije, Ukrajine...

Letnji kamp sporta i rekreacije Grčka 2016. namenjen je sportistima i rekreativcima, bilo da su u pitanju sportske pripreme, turniri, zabava, rekreacija ili letovanje dece. Dobrodošli su svi ljubitelji košarke, folklora, odbojke, plesa,  fudbala, rukometa, kajaka, tenisa, taekwondoa, penjanja, raznih borilačkih sportova,                                                                                                         stonog tenisa, ljubitelji ekstremnih sportova... Termini su od 17.6. do 2.8.2015. raspoređeni u smene od 7 odnosno 10 noćenja. Kamp organizuje turnire u određenim sportovima u određenim terminima, što ne isključuje i druge sportove u tim smenama. Svi sportisti i rekreativci mogu koristiti sve termine bez obrzira na preporučene sportove u određenim smenama. Deca uvežbavaju engleski jezik u međusobnoj komunikaciji sa decom iz drugih zemalja. Više informacija o smenama, cenama i sportovima možete pogledati ovde.

Letnji kamp engleskog jezika i sporta Grčka 2016. se održava u terminimu 05-15 avgust 2016.na bazi 10 noćenja. Kapacitet smene je 100 kampera. Pored mnogobrojnih sportskih dešavanja, kaperi imaju svakodnevno časove engleskog jezika. Pored časova engleski jezik koristi se i u međusobnoj komunikaciji sa kamperima iz drugih zemalja. Kamperi iz naše grupe dobijaju skriptu za nastavu, majicu i ranac. Više informacija o Letnjem kampu engleskog jezika i sporta Grčka 2016. možete pogledati ovde.