Skip to Navigation

Letnji kamp engleskog - Zlatibor

Zlatibor - idealno mesto za letnji kamp

Kamp engleskog jezika se održava na Zlatiboru, prelepoj planini sa idealnom nadmorskom visinom od 1000m. Sa mnogo sunčanih dana tokom godine i klimom koja je kombinacija mediteranske i kontinentalne, Zlatibor je idealno mesto za boravak i ambijent za nezaboravan raspust na čistom planinskom vazduhu.

Zlatibor je već 14 godina naš izbor i izbor naših kampera, koji dolaze iz cele Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i ostalih zemalja u okruženju.

 

 Program – od učenja do zabave

Engleski jezik u toku prepodneva:

Engleski jezik se koristi u više klubova koji su organizovani po afinitetu kampera. Klubovi su u trajanju od 60 minuta i čine ih klub britanske kulture, muzički, dramski i novinarski klub.

Engleski jezik u toku poslepodneva:

Nastava specijalizovanog programa engleskog jezika se uz interesantne skripte realizuje u trajanju od 75 minuta u grupama od 8 do 12 polaznika koji su raspoređeni po uzrastu i nivou znanja.

 

Rekreacija

    • jutarnje šetnje
    • sportske aktivnosti
    • sportski turniri
    • odlasci na bazen
    • orijentacioni krosevi
    • potraga za skrivenim blagom

 Izleti

    * upoznavanje lepote Zlatibor                                                                                                         * jahanje konja na ranču Zova                                                                                                       * zlatiborske igre na kupalištu "Trčinoga"

    Tematske večeri – kvizovi, maskenbal, đuskanje..

Svako veče žurka na engleskom! Prve večeri moramo da se upoznamo, druge večeri pokazujemo šta znamo i u čemu smo najbolji. Kada se upoznamo biramo najbolju frizuru, miss i mistera kampa. Vaše znanje stečeno na kampu odmeravamo u kvizu znanja engleskog jezika.

Najmaštovitije veče je maskenbal. Tada se pretvaramo u vile, doktore, kraljice, kuvare, kauboje, princeze, Pipi - duge - čarape, bebe, indijance, i mašti nikad kraja. I to nije sve. Drugi deo večeri obavezno đuskamo uz karaoke i disko ili gledamo neki dobar film po izboru naših kampera.

Najuspešniji i najbolji kamperi imaju priliku da osvoje jedinstvene nagrade u vidu knjiga, rečnika, postera, svezaka, majica naših renomiranih sponzora. Nagrade se dobijaju za sve aktivnosti na kampu. Ali postoje i specijalne nagrade za najuredniju sobu, najbrže kampere u trci do spomenika i naravno za naj naj kampera u smeni! Skoro svaki kamper osvoji nagradu!

 Smeštaj

Kamperi su smešteni u prelepoj vili "Domaći Kutak" koja se nalazi na 5 minuta laganog hoda od centra Zlatibora. Smeštaj je u prostranim i komfornim sobama sa 3 ili 4 ležaja ili u apartmanima sa 5, 6 ili 7 ležaja. Svaka soba i apartman je sa kupatilom i kablovskom televizijom. Ishrana je bogata i raznovrsna na bazi pansiona. Vila poseduje svoj sportski teren za košarku i mali fudbal, kao i veliku salu za disco i večernje aktivnosti.

 Organizator 

English Summer Camp organizuje tim Agencije za strane jezike i turizam "New English School". Od 1998. godine se družimo sa kamperima iz cele Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i ostalih zemalja u okruženju.

Organizacioni tim kampa predstavljaju direktor kampa, mladi ali iskusni i prijatni profesori engleskog jezika, rekreator, profesor fizičkog vaspitanja, animator večernjeg dešavanja i lekar pedijatar-specijalista.

Cena i uslovi plaćanja

Cena kampa je 250€ u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate. Rezervacija u iznosu od 50 evra uplaćuje se prilikom prijave u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate. Plaćanje je u ratama do 01.10.2017. ili celokupna isplata na 15 dana do polaska. Za odloženo plaćanje potrebno je uplatiti najmanje 60% ukupne cene do polaska, preostali deo se reguliše deponovanjem čekova građana.

U cenu je uračunato:

    • 8 punih pansiona
    • boravišna taksa
    • izlet i fotografije
    • sve nastavne i vannastavne aktivnosti
    • English Summer Camp majica, ranac i udžbenik
    • usluga lekara i organizacioni troškovi 
    • pedagog pratilac grupe

U cenu nije uračunat prevoz.

   Smena: 01. jul - 09. jul 2017.

Prijavite se što pre, interesovanje je veliko! Rezervišite svoje mesto i provedite se nezaboravno!

 

Organizator kampa:
Agencija za strane jezike i turizam "New English School"
Vojvode Radomira Putnika 15
26000 Pančevo

Licenca OTP 79/2014

OVDE MOŽETE PREUZETI PROGRAM i PRIJAVU KAMPA u PDF formatu

Zlatibor 2017.pdf

            PRIJAVA ZA LETNJI KAMP Zlatibor.pdf

 

 

 

Podaci o detetu
Podaci o roditelju

SVOJIM POTPISOM DAJEM SAGLASNOST :
 
da moje dete boravi na kampu u organizaciji Agencije za strane jezike i turizam
“New English School”, prema programu i uslovima objavljenim u brošuri,

- da moje dete može primiti neophodnu i hitnu medicinsku pomoć u slučaju potrebe (povrede, bolesti...),

- da moje dete može biti vraćeno sa kampa u slučaju nepridržavanja pravila i nepoštovanja reda i programa, o mom trošku, bez povraćaja novca za uplaćeni program,

- da prihvatam troškove nadoknade štete nastale u objektu ili autobusu koje je moje dete učinilo, a po cenovniku na dan nastajanja štete,

- da fotografije i video materijal snimljen u toku boravka, organizator može koristiti u promotivne svrhe,

- da prihvatam troškove otkaza u iznosu od: 50€ za otkaz do 60 dana pre realizacije programa, 100€ za otkaz od 11 do 59 dana pre realizacije programa, 100% za otkaz koji usledi u kraćem roku od 10 dana pred početak programa ili u toku samog programa bez
obzira na razlog otkaza ( izuzetak su teže povrede i bolesti, hospitalizacija ili
smrtni slučaj u najužoj porodici za šta je potrebno priložiti dokaz).

Potvrđujem da sam u celost i upoznat/a sa Opštim uslovima putovanja i programom
kampa u organizaciji Agencije za strane jezike i turizam “New English School” iz Pančeva,
licenca OTP 79/2014., i da ih u potpunosti prihvatam.

Takođe, potvrđujem da mi je ponuđeno putno zdravstveno osiguranje.
 
NAPOMENA: Organizator ne snosi odgovornost za nestanak ličnih stvari u kampu i tokom puta.