Skip to Navigation

Prijavi se za kurs jezika

Kursevi jezika u Americi

AVANTURA ZVANA NEW YORK!

Manhattan Pace University, 14-18 godina, 12.7.-26.7.2015.

Želiš da usavršiš svoje znanje engleskog jezika odlaskom u inostranstvo? Neka to onda bude učenje i kurs engleskog jezika u Americi. To je mnogo više od učenja jezika u AVANTURI zvanoj NEW YORK!

Manhattan Pace University se nalazi u srcu Menhetna, u finansijskoj četvrti, preko puta gradske skupštine. Nadomak je Male Italije, Kineske četvrti i "groun zero" nekadašnjih bliznakinja. Kratkom šetnjom se stiže do Empajer Stejt Bildinga, Brodveja, Tajms Skvera, za 5 minuta ćete se naći na mondenskom Pieru 17...

Kampus Pace univerziteta se nalazi u preko puta Plaza parka i Gradske skupštine. Prima 400 studenata. Program je namenjen studentima uzrasta od 14 do 18 godina. Trajanje programa je 2 nedelje. Broj časova je 20 nedeljno. Nastava je u grupama od najviše 15 studenata.

Studenti generalno imaju časove, smeštaj i obroke u istoj zgradi. Smeštaj je u dvo- i trokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom. Sva tri obroka su u univerzitetskom restoranu, na bazi samoposluživanja. U sobi sa kompjuterima je besplatan pristup internetu. U kampusu se organizuju i večernje aktivnosti kao što su Internacionalno veče, Talent šou, Kvizovi, disko...

Studenti imaju jednu jednodnevnu (Statua Slobode, ostrvo Elis, Koni Island, Brajton plaža) i jednu poludnevnu ekskurziju (Ujedinjene nacije, krstarenje po reci Hadson, noćna tura Njujorka), kao i 5 lokalnih poseta znamenitostima Njujorka (Central park, Grinič vilidž, Soho, Kineska četvrt, Mala Italija, Bruklinski most, Empajer Stejt Bilding) nedeljno.

Organizator putovanja je turističko preduzeće KUB iz Beograda, licenca OTP 234/2010, 11.02.2010. Vodič/pratilac dece je Biljana Barna, profesorka engleskog jezika, dugogodišnji saradnik agencije.