Skip to Navigation

Prijavi se za kurs jezika

Kurs jezika u Velikoj Britaniji

London - najbolji izbor
Queen Mary Campus, Mille End,  13.7.-27.7.2014.

Svakog leta, u periodu od polovine jula, u trajanju od 14 (ili 21 dan), New English School organizuje kurseve usavršavanja engleskog jezika u Velikoj Britaniji mladih od 12 do 17 godina. London, kao najatraktivnija destinacija u Velikoj Britaniji, definitivno je najbolji izbor. Koledž se nalazi u Ist Endu, II zoni Londona, u blizini Ridžent kanala. Eminentni koledž je tokom godine dom studenata, a preko leta je stecište mladih iz celog sveta koji provode nezaboravno leto uz učenje, druženje, i izlete u Oxford, Kembridž, Brajton, Thope-park... Koledž prima 400 studenata.

Nastava u multikulturalnim grupama

Nastava se po programu jedne nedelje odvija prepodne, od 9 do 12:30h, a druge nedelje, poslepodne od 14 do 18:30h. Grupe se formiraju po nivou znanja i u grupama nema đaka iz istih zemalja, te je prijateljstvo sa novim drugarima zagarantovano, kao i stečeno znanje.

Ceo program nastave izvode izuzetno kvalitetni britanski profesori, što na ostalim koledžima nije pravilo. U toku programa od 2 nedelje predviden je fond od 40 časova.

Smeštaj i ishrana

Smeštaj je u luksuznim jednokrevetnim sobama sa kupatilom, u studentskom domu, na 5 minuta od koledža. Naša grupa je smeštena na istom spratu, ali ima i učenika iz nama prijateljskih država sveta.

Ishrana je u restoranu studentskog doma. Hrana je raznovrsna i obilna.

Slobodno vreme u Londonu

U slobodno vreme se obilaze znamenita mesta i muzeji u pratnji vodiča koledža, a u večernjim satima obilazi se Leiceste Square, Piccadilly cirkus, Troccadero, odlazi se na mjuzikle, koncerte ili na svetske premijere filmova.

Za ovaj letnji termin je specifična i sezona rasprodaja, pa je šoping tada u Londonu san snova. Najpoznatiji brendovi mogu da se kupe za 20-tak funti, što se svaki put ispostavi kao obavezna aktivnost mladih.

Prijava – do popune mesta

Svi mladi od 12 do 17 godina mogu se već sada prijaviti u New English School - požurite, interesovanje je veliko! Koledž je izuzetno tražen i već sada se rezervišu mesta za juli 2014. Broj mesta po smeni je 20. Vodič iz Pančeva je direktorka New English School prof. Biljana Barna.

 

 

Prijavi se za kurs stranog jezika

Moguće je kombinovati maksimalno 2 popusta do visine od 20%.

Upišite Kupon kod i ostvarite popust u vrednosti kupona.