Skip to Navigation

Prijavi se za kurs jezika

Kurs italijanskog jezika

Italijanski jezik postaje sve traženiji i popularniji. Pronašao je svoje mesto i u osnovnoškolskom obrazovanju u našoj zemlji. New English School organizuje kurs italijanskog jezika za decu, srednjoškolce i odrasle. Nastavu i kurseve izvode stručni predavači koji se redovno usavršavaju. Nastavni materijal koji se koristi na kursevima italijanskog jezika su najnovija izdanja renomiranih italijanskih izdavača kao što su Alma Edizioni, Edilingua, Guerra Edizioni.

Pored opštih kurseva organizovanih po nivoima Zajedničkog evropskog referentnog okvira, škola organizuje individualne časove italijanskog jezika, kao i pomoć osnovcima i srednjoškolcima pri savladavanju školskog gradiva. Takođe i pripremu za upis u Filološku gimnaziju i Filološki fakultet – italijanski jezik.

Škola Vas može pripremiti i za polaganje međunarodno priznatih ispita italijanskog jezika. Ispit se polaže u Italijanskom institutu za kulturu u Beogradu. Sertifikati italijanskog jezika potvrđuju stepen jezičke kompetencije italijanskog jezika kao stranog. Namenjeni su strancima, kao i italijanima koji žive u inostrantvu,ali i strancima koji su se doselili u Italiju. Sertifikate CELI – sertifikat italijanskog jezika kao stranog i CIC – sertifikat poslovnog italijanskog izdaje Univerzitet za strance u Peruđi, dok sertifikat CILS – sertifikat italijanskog jezika kao stranog izdaje Univerzitet za strance u Sijeni.

Prijavi se za kurs stranog jezika

Moguće je kombinovati maksimalno 2 popusta do visine od 20%.

Upišite Kupon kod i ostvarite popust u vrednosti kupona.