Skip to Navigation

Prijavi se za kurs jezika

Kurs engleskog jezika

Kurs engleskog jezikaKurs engleskog jezika u školi New English School pohađa najveći broj polaznika. Najmlađi polaznici imaju 3 godine, a starijima nećemo otkrivati godine. Kurs i nastavu engleskog jezika izvode stručni predavači koji se usavršavaju na stručnim seminarima. Nastavni materijal koji se koristi na kursu engleskog jezika su najnovija izdanja renomiranih britanskih izdavača kao što su Pearson, Cambridge, Oxford, MacMillan.

Kurs engleskog jezika je pokriven svim uzrastima i nivoima znanja koji su izraženi u CEF nivoima (Common European Framework of Languages). Od najranijeg uzasta polaznici se upoznaju sa Kembridž ispitima koji se polažu u Britanskom Savetu u Beogradu. Takođe, nastavni materijal koji se obrađuje na kursu engleskog jezika ciljano ih vodi ka Kembridž ispitima.

Najmlađi polaznici takođe mogu polagati ispite u Britanskom Savetu i koji će im kasnije u životu dati prednost u obrazovanju, poslovnom životu i slobodnim aktivnostima. Namenjeni su deci od 7 do 12 godina i ovi ispiti engleskog jezika za najmlađe su dostupni na tri nivoa: poletarci (Starters), letači (Movers) i piloti (Flyers).

U New English School možete se pripremati za polaganje nekog od opštih ispita engleskog jezika, kao što su:

Key English Test - Početni nivo
KET je prvi nivo Kembridž ispita i njim se potvrđuje da je savladan osnovni nivo svakodnevnog pisanog i govornog jezika. Osmišljen je za polaznike s osnovnim znanjem jezika, potrebnim prilikom putovanja u zemlje engleskog govornog područja.

Preliminary English Test - Niži srednji nivo
Položen PET ispit ukazuje da je student savladao jezik u toj meri da može da se snađe u situacijama koje se uglavnom mogu očekivati u društvu i na poslu u engleskom govornom okruženju.

First Certificate in English Test - Viši srednji nivo
Od polaznika na ovom nivou očekuje se da mogu da rade ili studiraju u engleskom govornom okruženju i da se, kao turisti, lako snalaze u zemljama engleskog govornog područja. Ovaj sertifikat je prihvaćen kao dovoljna potvrda znanja za zaposlenje i neke studije širom UK, kao i svuda u svetu.

Certificate in Advanced English - Viši 1 nivo
Od polaznika na ovom nivou očekuje se da se samouvereno snalaze u većini situacija u društvu, na poslu i na studijama visokog obrazovanja u zemljama engleskog govornog područja. CAE je sertifikat koji priznaju skoro svi univerziteti i koledži u Britaniji, kao i mnogi drugi u svetu, uključujući i poslodavce.

Certificate of Proficiency in English - Viši 2 nivo
Na ovom nivou polaznici se približavaju standardnom engleskom jeziku, koji je blizak jeziku obrazovanog izvornog govornika. CPE je sertifikat koji priznaju skoro svi univerziteti i koledži u Britaniji, a i mnogi drugi širom sveta, kao dokaz o nivou znanja potrebnom za pohađanje kurseva visokog obrazovanja ili postdiplomskih studija. Mnogi poslodavci takođe priznaju ovaj sertifikat.

 

Pored opštih ispita, postoje i stručni ispiti engleskog jezika kao što su Business English Certificates – BEC Preliminary, Vantage, Higher. Zatim postoje ILEC ispit za oblast prava, kao i ICFE za oblast finansija i računovodstva. TKT ispit pokriva metodiku nastave za nastavnike I profesore. A moguće je polagati i Engleski jeik za turizam.
 

Škola vrši i pripremu za polaganje ispita IELTS. To je ispit za one koji žele da studiraju ili rade u zemljama gde je engleski jezik komunikacije. IELTS je skraćenica za International English Language Testing System i pokazuje nivo znanja pri kom možete da komunicirate sa ljudima kojima je engleski maternji i da pri tom uspešno koristite sve četiri jezičke veštine: razumevanje, čitanje, pisanje i govor. Možemo se pohvaliti da smo sa velikim uspehom polaznike doveli do IELTS diplome.

 

Prijavi se za kurs stranog jezika

Moguće je kombinovati maksimalno 2 popusta do visine od 20%.

Upišite Kupon kod i ostvarite popust u vrednosti kupona.