Skip to Navigation

Prijavi se za kurs jezika

Popusti

DIPLOME

Popusti

 

Na kraju završenog kursa polaznici dobijaju diplomu - sertifikat o pohađanju kursa izražen u CEF nivoima.

CENOVNIK - BELVILLE

Popusti
     
 

UZRAST

 

Predškolski 

Školski

Pripreme za FCE

Popravi ocenu

 

ODRASLI

upis

Popusti

I

upis

Popusti

upis

Popusti

Kursevi za osnovce

Popusti

Tokom osnovne škole postavljaju se temelji za budućnost. To je pravo vreme da vaše dete stekne odličnu osnovu engleskog i nemačkog jezika.
Časovi se održavaju dva puta nedeljno po 60 minuta, u večernjim časovima, u interaktivnim učionicama, mesečna rata sa popustom 10% iznosi 2700 dinara. Kurs nemačkog jezika prati gradivo u osnovnoj školi. Nastava počinje 8.9.2014. Sve dodatne informacije možete pogledati ovde.

Kursevi za predškolarce

Popusti

Pružite svom detetu mogućnost da već u najranijem uzrastu uči strani jezik kroz igru i pesmu. Nudimo vam kurseve engleskog i nemačkog jezika za predškolski uzrast (3-6 godina), mesečna rata sa popustom od 10% iznosi 1700 dinara. Nastava se održava dva puta nedeljno po 45 minuta, u poslepodnevnim satima, u interaktivnim učionicama. Početak nastave je 8.9.2014.

Upis on-line

Popusti

Da li mislite da je krajnje vreme da naučite strani jezik? Onda je pravi je trenutak da iskoristite on-line upis, obezbedite mesto u grupi i ostvarite popust!!!

Prijavom on-line od 1.8. do 1.9.2014. ostvarujete 10% na redovnu cenu kursa. Popust je važeći za nove polaznike u 2014/15. školskoj godini i odnosi se na kurseve svih jezika, uzrasta i nivoa znanja. Prijavu možete izvršiti ovde.

Letnji intenzivni kursevi

Popusti

Iskoristi leto uz fantastičan popust od preko 50%! UPIS U TOKU!!!

Predupis 2014/15

Popusti

Potrebno vam je znanje stranog jezika? Iskoristite predupis, obezbedite mesto u grupi i ostvarite popust!!!

Sada je pravi trenutak da upišete kurs stranog jezika u školi "New English School". Predupis traje do 01.07.2014. Prijavom u tom periodu ostvarujete 10% na redovnu cenu kursa. Popust je važeći za nove polaznike i za polaznike iz 2013/14. školske godine i odnose se na kurseve svih jezika, uzrasta i nivoa znanja.