Skip to Navigation

Prijavi se za kurs jezika

Letnji intenzivni kursevi

Objavljeno u kategoriji: | 28.Maj.2013

Budi svetski putnik sa znanjem stranog jezika uz fantastičan popust od preko 50%! UPIS U TOKU!!!

Upiši letnji intenzivni kurs u "New English School" u trajanju od 6 nedelja za neverovatnih 9.900 dinara! Umesto 21.000,oo, intenzivni kurs plaćaš sa više od 50% popusta, u 2 rateNauči, obnovi ili utvrdi svoje znanje ENGLESKOG, NEMAČKOG, GRČKOG, ITALIJANSKOG, MAĐARSKOG, ŠPANSKOG ili RUSKOG jezika! 

Intenzivni kursevi počinju 1.7.2013., traju do 6.8.2013. Nastava se održava 4 puta nedeljno u trajanju 120 minuta, 70 školskih časova. U toku redovne školske godine to je period od 5 meseci.

Po završenom kursu dobija se diploma izražena u međunarodno priznatom CEF nivou.

Časovi se održavaju u "New English School" u centru Pančeva, TC kod Suda, Vojvode Radomira Putnika 15, II sprat. Učionice su klimatizovane, opremljene audio/video opremom. Nastava se održava u poslepodnevnim satima i po dogovoru.

Nastavni materijal nije uračunat u cenu, i može se nabaviti u školi.

Prijavi se lično ili putem telefona 013/302-900, radnim danima od 14 do 21 čas. Ukoliko si već učio neki od navedenih jezika, možeš doći u školu na besplatan dijagnostički test da utvrdimo nivo znanja. Nivo znanja engleskog jezika možeš proveriti i online na sledećem linku: http://skolastranihjezika-nes.com/online-dijagnosticki-test-engleskog-jezika