Skip to Navigation

Prijavi se za kurs jezika

Language Drama Lab 2012

Objavljeno u kategoriji: | 18.Dec.2012

U Novom Sadu 8. i 9.12.2012. održao se 3. dečji dramski festival na engleskom jeziku Language Drama Lab, u organizaciji Gradske biblioteke Novi Sad i Britanskog Saveta Beograd. Takmičilo se preko 20 državnih i privatnih škola, sa preko 200 učesnika. Naša škola nastupala je u kategoriji od 9 do 12 godina sa predstavom "Peter Pan Fantasy". 

Naši glumci na koje smo veoma ponosni su: Strahinja Hinić (Peter Pan), Tomana Barić (Tinker Bell), Sofija Crnčević (Wendy), Stefan Stajić (John), Nikola Demjanenko (Michael), Marko Petkov (Captain Hook), Uroš Gavrilović (Pirate 1), Katarina Naumović (Pirate 2), Dejan Savić (Lost boy), Andrej Barbul (Narrator) i Nikola Brkljač (Narrator). 

Utisci sa festivala su fantastični, uživali smo i odlično se proveli. Tome je doprinelo i osvojeno II mesto za režiju za našu profesorku Nevenu Lakić Pešić. U pripremanju predstave učestvovali su i Žarko Jelisavčić i profesorka Bojana Vukadinov. Nadamo se da će fotografije uspeti da vam dočaraju delić atmosfere, možete ih pogledati ovde. Više fotografija možete pogledati na našoj FB stranici na ovom linku.