Skip to Navigation

Prijavi se za kurs jezika

Dešavanja

KURSEVI ZA DECU

Dešavanja

Kurseve engleskog jezika za decu organizujemo za uzrast već od 3 godine pa do kraja srednje škole.
Početak nastave je 12.09.2016.
Kurs traje 10 meseci 
Časovi su u trajanju 45 minuta za predškolski i 60 minuta za školski uzrast
Održavaju se u kasnim poslepodnevnim satima 2x nedeljno

PRIREDBE

Dešavanja

Pesmicama, recitacijama, skečevima i pozorišnom priredbom svake godine sa našim najmlađim polaznicima obeležavamo praznike Halloween, Novu Godinu, Uskrs kao i kraj školske godine. Mališani u tim prilikama pred publikom pokazuju šta su naučili tokom godine. 

 

 

Hristos voskrese!

Dešavanja

Povodom Uskršnjih i prvomajskih praznika "New English School" neće raditi od 1. do 6.5.2013. Prvi radni dan je utorak 7.5.2013. Našu čestitku za vas možete pogledati ovde.

Srećni praznici, Hristos Voskrese!

 

 

Srećna nova 2013. godina!

Dešavanja

Dragim....
polaznicima, roditeljima, prijateljima, kolegama, saradnicima, svima želimo veselu, zdravu, uspešnu, jednom rečju SREĆNU NOVU GODINU!

Želimo vam da vam se ostvare sve velike i male želje, da se družimo u novoj 2013-toj i svim godinama pred nama, da upoznate nove prijatelje i naučite nove jezike, da čuvate stare prijatelje i učvrstite znanje jezika koje znate. 

Vaša NEW ENGLISH SCHOOL

 

 

Language Drama Lab 2012

Dešavanja

U Novom Sadu 8. i 9.12.2012. održao se 3. dečji dramski festival na engleskom jeziku Language Drama Lab, u organizaciji Gradske biblioteke Novi Sad i Britanskog Saveta Beograd. Takmičilo se preko 20 državnih i privatnih škola, sa preko 200 učesnika. Naša škola nastupala je u kategoriji od 9 do 12 godina sa predstavom "Peter Pan Fantasy". 

Vratili smo se sa letnjeg kampa na Zlatiboru

Dešavanja

Na Zlatiboru, prelepoj planini, u julu mesecu održan je 13-ti po redu English Summer Camp Zlatibor 2012. Uživali smo u druženju sa preko 90 fantastičnih kampera iz celog regiona.

Boravak od 9 dana ispuni smo časovima engleskog, klubovima, ekskurzijama, ludim večernjim provodima. Kako nam je bilo možete pogledati u galeriji fotografija Letnji kamp na Zlatiboru 2012. Možda posle toga i Vi poželite da budete kamper. Uživajte!

Slike sa kampa možete pogledati na stranici Letnji kamp na Zlatiboru 2012.